Bij Madebydas voegt u meer waarde toe aan uw woonkamer

Samen kijken we graag naar welk meubel het beste bij u past. Dit kan in verschillende stijlen zoals modern, robuust, landelijk of scandinavisch. Maar ook in vorm, afmeting en uitstraling. Door ons ruime aanbod en groot assortiment aan kasten, materialen, kleuren en afmetingen kunnen wij uw kasten helemaal op maat en naar uw smaak maken. Zo creëren wij uw kast die niet alleen praktisch maar ook mooi is.

Bij Madebydas streven we naar een mooi eindresultaat waarin u helemaal tevreden bent over de inrichting en stijl van uw huis. Wij denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring en vakmanschap kunnen wij uw wensen vertalen in een passend ontwerp. Uw woonkamer komt helemaal tot zijn recht door de functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit van uw op maat gemaakte kastenwand.

De mogelijkheden en voordelen voor een op maat gemaakte woonkamermeubel

Er zijn verschillende redenen waarom u uw kasten op maat laat maken door Madebydas.
Zo worden de kasten in onze fabriek met veel zorg geproduceerd. Kiest u voor bijvoorbeeld een tv-meubel, boekenkast of vakkenkast in uw woonkamer? Bij Madebydas werken wij alleen met de beste kwaliteit materialen zoals, HPL, decors, massief hout, fineer of poedercoat. In iedere afmeting kunt u uw gewenste kast krijgen. Zo kunt u kiezen voor kasten met deurtjes, laden, kleppen of open vakken. Ook kunt u variëren in bijvoorbeeld een staande kast, zwevende kast of hangende kast. Passend op maat geschikt aan de ruimte zodat deze optimaal wordt benut. U bepaalt, wij creëren. Zo hebben wij in onze fabriek al veel unieke meubels gemaakt.

Bij Madebydas aan het juiste adres voor al uw kasten

Wilt u de stijl van uw woonkamer afstemmen met andere ruimtes in uw huis? Ook hier is Madebydas expert in. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, een mooie vormgegeven woonkamer, badkamermeubel of een handige garderobekast, wij zijn van alle markten thuis. Wij verzorgen met veel plezier de hele inrichting van uw huis of kantoor.

Meer weten over de mogelijkheden? Vind op onze site de dichtstbijzijnde dealer bij uw in de buurt om uw plannen te verwezenlijken.