Bereid uw keuken uit met handige keukenaccessoires

Het begint al met de keuze van onze schitterende ladesystemen van Blum Legrabox. Deze bieden wij in 3 hedendaagse kleuren aan zodat er altijd wel een kleur is dat mooi combineert met de kleur van uw keuken.

Bij Madebydas kunt u nu ook alle lades in uw keuken standaard laten voorzien van antislip matten. Helemaal op maat gemaakt in de juiste diepte en breedte. Dit zorgt voor een goede basis in uw lades.

Bereid uw keuken uit met bestekindelingen, afvalsystemen, vakverdelingen, kruidenhouders, bordenhouders, foliesnijders. U kunt het zo gek niet bedenken. Met deze lade-indelingen is het handig om uw keukengerei en levensmiddelen te organiseren in uw lades. Zo bewaart u overzicht en orde in uw keuken wat u meer tijd, meer ruimte en meer flexibiliteit zal geven.

Variërend van een apothekerskast, hoekoplossing of een praktische hoekoplossing, bij Madebydas is het allemaal de standaard.

Uw keuken van alle gemakken voorzien

Wilt u dat uw keuken van alle gemakken is voorzien? Spreek uw wensen uit en onze dealers kijken graag met u mee wat de mogelijkheden zijn.