Lakkleuren in variërende afwerkingen door verschillende technieken

Door verschillende technieken die wij gebruiken in onze eigen fabriek zijn de volgende lakafwerkingen mogelijk:

  • Zijdeglans lak: Dit geeft een warme uitstraling aan uw interieur. Zijdeglans lak geeft u de middenweg bij de keuze uit glansgraden.
  • Mat lak: Een matte afwerking is erg goed te combineren bij verschillende materialen. Een matte afwerking geeft een rustige uitstraling want deze reflecteert nauwelijks.
  • Structuur lak: Structuur lak is een matte lak met een ruwe structuur. Het geeft een stijlvolle uitstraling met een eigen karakter aan uw interieur.
  • Hoogglans lak: Dit is de hoogste glansgraad in de afwerking op uw keukendeuren of kastenwand en geeft een luxe uitstraling. Door de harde toplaag biedt het ook meer bescherming en is het onderhoudsvriendelijk.
  • Poedercoat: Poedercoat is een relatief nieuw, uniek en milieuvriendelijk techniek voor de afwerking van uw keukenfronten. De afwerking is bijzonder hard en slijtvast, waardoor uw keuken erg sterk en duurzaam is. Madebydas durft hierin te zeggen dat geen enkel ander keukenmerk u deze unieke mogelijkheid biedt.

Niet alleen keukenfronten of kasten zijn te verkrijgen in de gewenste kleur. Bij Madebydas is het ook mogelijk om de greeplijsten van uw greeploze keuken in een wenselijke kleur en of materiaal te bestellen. Zo kunt u uw ideale keuken samen stellen.

Alle combinaties in kleuren en materialen in het echt zien?

De beste indruk van de kleur en materiaal mogelijkheden van Madebydas krijgt u bij onze keukenspecialisten. Zij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken met een uitgebreide monstercollectie.