Wat maakt Madebydas speciaal?

Wij maken keukens en dat doen we al decennia lang met de groots mogelijke passie.

We werken met duurzame en maatschappelijk verantwoorde materialen. Al ons hout komt bijvoorbeeld uit verantwoord beheerde bossen en is FSC gekeurd. Veel van onze materialen zijn circulair waardoor deze later wanneer nodig anders te gebruiken zijn.

Madebydas maakt de keukens volledig op maat. Waar vroeger de kasten nog veel handmatig werden gezaagd gebeurd dit nu geheel geautomatiseerd. We zijn hierdoor in staat grote volumes volgens één stuks productie snel en flexibel te produceren. Maar ook wordt hier nog altijd zorgvuldig met ambachtelijke werkzaamheden gewerkt waardoor we massief houten fronten kunnen aanbieden. Door deze unieke werkwijze en gebruik van hoogwaardige materialen kunt u ons product inzetten in het midden en hoog segment.

Dagelijks worden er met zo’n 90 medewerkers 25 tot 30 hoogwaardige keukens en kasten geproduceerd. De keukens worden in de keukenbranche op een unieke wijze gemonteerd, gecontroleerd, verpakt en geleverd aan onze klanten. Er vertrekken zo’n 3 tot 4 volle vrachtwagens iedere dag naar onze dealers. Doordat we steeds meegroeien en ons steeds blijven uitdagen en ontwikkelen zijn we uitgegroeid tot een volwaardig moderne keukenfabriek.

Advies op maat bij Madebydas

Hoe snel we ook groeien, we zullen altijd streven naar een goede werksfeer. Een bedrijf waar iedereen zich thuis voelt. Een thuis met een kempische mentaliteit waar we samen trots op zijn.

We beloven onze dealers veel, tegelijkertijd verwachten wij ook het nodige van hen. Ze kiezen voor ons omdat we veel te bieden hebben. Wij kiezen voor hen, omdat we commerciële en daadkrachtige ondernemers in hen zien. Er is vertrouwen in elkaar en volgens onze filosofie is dat de basis voor duurzaam partnerschap. We streven een gezamenlijk doel na; een keuken of ruimte in huis waar de consument, de dealer en de makers gelukkig van worden. Dat doen we op onderscheidende wijze, waarbij het resultaat heilig is. Om dat resultaat te bereiken zijn we eerlijk en open naar elkaar en werken we samen. Respect voor elkaar en onze omgeving is hierin het allerbelangrijkste.

Vind vandaag nog uw dichtstbijzijnde dealer om uw droomkeuken, woonkamer, slaapkamer of badkamer te realiseren.